Förfrågan som Servicefinder förmedlat tidigare.

Om ServiceFinder

Tidigare ägaren av denna domän var Servicefinder och domänen användes i syfte att rekrytera ny personal till deras företag. Här under kommer deras egna ord om hemsidan. Hemsidan varken ägs eller drivs av tidigare ägare Servicefinder i dagsläget. För övriga frågor kring domänen hänvisar vi till info @ ROI . se

Servicefinder är tjänsteförmedlaren som hjälper konsumenter och professionella tjänsteföretag att komma i kontakt med varandra.

Via de kan konsumenter söka, jämföra och hitta bra tjänsteföretag, direkt på nätet. Samtidigt kan företag använda de för att hitta nya kunder. Deras populäraste tjänster är bygg, flytt och städning.

Servicefinder historia i korta drag

Sedan hösten 2016 är företaget helägt av Schibsted Media Group, en av Nordens största mediekoncerner. De har över 10.000 anslutna företag och har hjälpt över 200 000 konsumenter att hitta rätt företag. Med 30 medarbetare jobbar de mot att göra företaget till det dominerande företaget inom tjänsteförmedling.

Servicefinder har funnits i branschen i många år. De arbetar främst inom förmedling och har en lång erfarenhet av att leverera jobbförfrågningar.

De arbetar i många olika branscher. Allt ifrån städbranschen och flyttbranschen till att arbeta mot snickare, takläggare, rörmokare och advokater. Inget företag är för stort eller för litet utan alla företag kan ansluta sig till deras plattform och tjäna en duktig slant.

Jobbförfrågningarna som kommer in är av olika storlekar men de flesta inom byggbranschen är entreprenader runt 10-miljoners klassen.

Det är stambyten i bostadsrättsföreningar med 100-tals lägenheter och kontorsanpassningar av kommersiella lokaler som består av 10.000 kvm kontor. Det är även en hel del renoveringar av större simhallar och städningar av offentliga lokaler som riksdagen!

Och allting är totalentreprenad! Tänka sig, låter inte det lite för bra för att vara sant? Domen överlåts till er som kund!

Sociala medier som företaget använder:

Besök de på Facebook.

Det finns bilder på Instagram.

Självklart finns de på LinkedIn.

  • servicefinder.se
  • Medarbetare 30
  • Grundat 2006