En arbetare som jobbar med servicefinder.

Varför välja Servicefinder som arbetsgivare?

Varför välja Servicefinder som arbetsgivare?

Servicefinder är ett ungt entreprenörsbolag som satsar på sina medarbetare genom att erbjuda utbildningar, personlig utveckling och karriärmöjligheter. I deras tillväxt välkomnar de alla som är ute efter att klättra inom bolaget och koncernen. Med Schibsted som koncern bakom ryggen, är de starkare än någonsin och kan erbjuda dig som medarbetare stabila villkor och spännande arbetsplats. de tror på att erbjuda en seriös arbetsplats med roliga inslag, och nedan hittar du exempel på vad de gärna gör emellan arbetspassen.

Aktiviteter med företaget

  • Måndagsfrukost Måndag morgon vill man gärna dela med sig av allt roligt som hänt under helgen. Därför samlas alla i köket varje måndag för att äta frukost tillsammans i en avslappnad och rolig miljö.
  • Månadsmingel Första fredagen varje månad ställer de till med en fest eller ett happening. Det har varit alltifrån Oktoberfest, Halloweenfest, Julfest till Latin night och beer pong. Kl 17.00 avslutar de arbetet och börjar festen direkt. Här får de även tillfälle att fira av de bra saker de gjort under månadens gång.
  • Slipsonsdag En tradition som hängt med oss sedan bolaget startades och man satt i källaren på Norr mälarstrand. De tänker inte bara framgång, de vill klä oss i framgång och därför har de Slipsonsdag, en dag där de är lite finare. Glömmer du slipsen, måste du bjuda alla på fika och i och med tillväxten, kan det bli en dyr fika.
  • Gong gong och Rekord De firar mycket, alltifrån säljrekord till rekord på Kundservice och Marknad. Förutom att det bjuds på skumpa, drar de fram deras gong gong. De sätter på ”We are the champions” på högsta volym, samlar hela företaget och slår i den. På det sättet, vet de alltid hur de ligger till i resan mot att bli Top of mind.

Bli en del av Servicefinder!

Det är bara att höra av er till dem så kan ni se om det finns några tjänster lediga.