En förfrågan som gått igenom en tjänsteförmedling.

Välkommen till framtidens tjänsteförmedling!

Servicefinder är företaget som hjälper konsumenter och tjänsteföretag att lättare komma i kontakt med varandra

Är tjänsteförmedling billigt eller dyrt?

De tror på att det ska vara snabbt, enkelt och tryggt för konsumenter att hitta rätt tjänsteförmedling. De tror också på att det krävs hårt jobb och brinnande engagemang för att bryta mark för en ny bransch. Det är precis vad företaget gör – varje dag så jobbar deras medarbetare engagerat mot tydliga mål för att göra Servicefinder till det självklara valet för tjänsteköpare i Sverige.

Hur ser företaget på framtiden?

I deras tillväxt söker de engagerade medarbetare som vill vara med på resan mot att bli top of mind och ta över marknaden för tjänsteförmedling.

Karriärsajt

  • Start
  • avdelningar
  • Medarbetare
  • Jobb

Avdelningar

Användare

  • Inloggning för kandidater
  • Inloggning för medarbetare
  • Data & privacy

Jobbar du redan på ServiceFinder?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega! Kontakta rätt ansvarig på företaget och rekommendera din vän. Förhoppningsvis går allting bra och ni får en ny kollega som du redan tycker om. En win – win situation!

Om du mot förmodan inte vill ha din kompis på företaget är det dags att kontakta samma ansvarige och och berätta lite lögner. En dålig vän är inte bra för företaget då det kommer skapa en dålig känsla på säljgolvet. En dålig stämning på säljgolvet resulterar i en dålig dag för alla och i sin tur ger det dem anställda en sämre chans att nå sin egna budget!

Vd:n på företaget kommer med andra ord säkerligen inte vilja ha den dåliga vännen på företaget om det leder till sämre resultat. Det är ju raka motsatsen till varför företaget anställer! Jag förutsätter att det kan vara en VD:s tankar men då jag varken är VD på Servicefinder eller arbetar på företaget har jag inte mandat att prata om specifikt hans egna tankar. Det är inte heller han specifikt jag refererar till, utan snarare mer som verkställande direktörer som helhet.