Alla Barebells smaker av bars.

Vad är Barebells?

Barebells är proteinbars som erbjuds både i butiker och online. Idag kryllar marknaden av olika typer av proteinbars som skryter med sitt nyttiga innehåll. Sanningen är att långt ifrån alla faktiskt är hälsosamma, mest på grund av den höga sockerhalten. Barebells proteinbars har till skillnad från många andra konkurrenter ett lågt sockerinnehåll samtidigt som de även har en hög proteinhalt. Med andra ord är det ett passande snack för dig som tränar och vill få i dig något gott och nyttigt före eller efter ett träningspass. En bar från Barebells innehåller 20 gram protein och 200 kcal vilket gör den till ett lagom mellanmål för träningsfantaster. Detta gäller givetvis både protein och kaloriintag.

Kan man uppnå bra resultat?

Kan man uppnå ett bra eller bättre resultat under ett träningspass med Barebells? Ja, det kan man. Huvudtanken bakom varje träning är att få ut det mesta av den. Vad bör man göra för att uppnå det önskade resultatet? Först och främst gäller det att äta rätt varje dag. Den balanserade kosten ligger till grund för att vara frisk och kunna träna. En optimal träningseffekt uppnås som de flesta känner till i samband med ett ökat proteinintag. Det är just där proteinbars från Barebells kommer in i bilden. Dessa fungerar som ett bra mellanmål med en hög halt av proteiner. Proteinbars är ett utmärkt komplement till ens övriga kost och proteinintag.

Köp Barebells om du vill gå ner i vikt

Många tränar för att gå ner i vikt och ser till att anpassa sin kost och sitt kaloriintag efter det uppsatta målet. Barebells kan vara ett sunt alternativ för dig som har viktminskning i sikte. Som sagt innehåller dessa proteinbars både protein och en måttlig mängd socker, vilket gör baren till ett passande mellanmål. Mellanmålet bör hålla blodsockernivån uppe så att man slipper äta den där extra mackan eller dricka ytterligare en proteinshake. Just detta gör Barebells. De håller sockret på rätt nivå och minskar behovet av att äta mer. Som resultat kan man förvänta sig viktminskning. Observera att proteinbars ska ses som ett sunt alternativ för att hålla sockersuget i trim och inte som en komplett måltid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *