Här har en fasadrenovering med tegel utförts.

Fasadrenovering hos fastigheter med tegel

Det är väldigt viktigt att utföra fasadrenovering i fastigheter med en fasad av tegel. Och därför är det lite extra viktigt att det finns fasadfirmor som denna i Stockholm som kan utföra fasadrenovering med tegel. Just fastigheter med en fasad av tegel har en förmåga att få det yttersta lagret bortnött efter år av erosion. I de lägena så har en del av fasaden blivit eroderade efter att ha blivit exponerat mot regn och vind. De två elementen kan bryta end en fasad om de får år på sig. Regn kan även bryta ned sten om det får lång tid på sig.

Sköta fasadrenovering själv av tegel

Det är möjligt att sköta en fasadrenovering själv när det kommer till fasader av tegel men det är ingenting som vi skulle rekommendera. Jag skulle personligen rekommendera att kontakta en fasadfirma som kan sköra hela renoveringen professionellt. För det är så att du kan begå något misstag som till slut kommer att komma tillbaka och bita dig om det så. Det kan till exempel handla om att tätskiktet inte läggs rätt så att innerväggen och isoleringen kan utsättas för fuktskador. Och att totalrenovera en fastighet för att komma åt dessa fuktskadade områden kostar mycket tid och pengar. Och det är tid som du hade kunnat spendera på att göra ännu mer pengar! Så du förstår att du går miste om väldigt mycket i livet om du ska utföra din fasadrenovering i tegel själv. Speciellt om du har en möjligt att få din fasadrenovering utförd av en professionell firma.

Bästa fasadföretaget i Sverige

Det finns otroligt många bra fasadföretag i Sverige. Men om du ska välja ett företag för att sköta all form av fasadrenovering av tegel så skulle jag välja denna firma. Det är för att jag vet att deras ventilerade fasader har mer tilläggsisolering än andra fasader har. Och mer tilläggsisolering betyder lägre energiförbrukning i din fastighet vilket i långa loppet betyder att mer pengar sparas in!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *