Flyttfirma i Tyresö – 2022

Det är lätt att hamna i kläm när det kommer till flyttning, så oftast brukar det vara en väl värd investering att anlita en flyttfirma i Tyresö.

Därför har vi satt ihop den här guiden åt dig. Den här guiden kommer att täcka allt från hur mycket du bör förvänta dig att betala för en genomsnittlig flytt i Tyresö, vad flyttfirmor kan hjälpa dig med och hur du hittar den bästa firman inom området.

Varför anlita flyttfirma?

Att anlita en flyttfirma är en bra idé av många anledningar. Det första beror på att själva flytten innebär de flesta arbetsmoment, från packning, städning, själva flytten till uppackning. Det är alltså både stressigt och tidskrävande om du gör allt själv. Den andra anledningen är att flyttfirmor kan spara dig både tid och energi. Tänk dig själv, en flyttfirma kanske bara tar några timmar att flytta lasset – medan å andra sidan om du gör det själv kan det ta flera dagar! Den sista men inte minsta fördelen är minskad risk för skador som ryggskador och smärta.

Kostnaden för flyttfirma

Du brukar betala en flyttfirma per timme och snittpriset ligger mellan 340 – 560 kronor/timme för själva flyttgubben och bilen. Men, i vissa fall går det att komma överens om ett fast pris för flytten eller ibland tillkommer en extra kostnad per kilometer.

Bäst flyttfirma i Tyresö

Det finns en väldigt bra svensk flyttfirma Tyresö som kan hjälpa dig med flyttningen. Den här firman uppfyller de flesta kraven som gäller när det kommer till flyttfirmor. Till exempel har de yrkestrafikstillstånd från Transportstyrelsen för att erbjuda flytttjänster, de ger även deras kunder försäkring på allt under hela flytten och ett prisförslag i förväg. Sist men inte minst har de utfört flyttarbete i flera år och delar mer än gärna med sig av referenser från tidigare kunder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *