Marknadens bästa försvarsspray.

En effektiv försvarsspray för självförsvar

När vardagliga människan tänker på självförsvar så förknippas ofta kampsport med ordet men för beväpnade angripare krävs ofta en försvarsspray. Kampsport kräver ju ofta väldigt många års erfarenhet och det räcker inte till när angriparen är beväpnad med exempelvis kniv. Det blir även problematiskt för personer med handikapp att träna kampsport. Så vi har kikat lite på vilken försvarsspray som vi anser är bäst och har kommit fram till vad vi tror är marknadens bästa spray.

När kampsport inte räcker till

Det är väldigt viktigt att personer som är otränade i kampsport också får en god chans att försvara sig. Och i och med att vi har väldigt tuffa vapenlagar i Sverige så blir denna lösning med spray den enda vettiga. Den stora frågan är huruvida dessa sprayer är tillräckligt effektiva för att oskadliggöra en angripare som går till attack. För vi vet ju att dessa sprayer svider mindre än den spray som polisen använder.

Hur hittade vi vår vinnande försvarsspray?

För att hitta vilken försvarsspray som vi ansåg var bäst behövde vi först och främst kika på hur vi skulle mäta resultaten. Vi kom snabbt fram till att vi skulle vilja hitta den som svider mest, med bäst räckvidd samt mest prisvärda. Efter att ha gått igenom resultaten noggrant så kom vi fram till att alla resultaten pekade åt samma spray.

Vad utmärkte den vinnande sprayen?

Den vinnande sprayen har längst räckvidd, svider som en midsommarnubbe i strupen och är riktigt prisvärd. Vi rekommenderar den till alla som frågar, vare sig kön, ålder eller kroppsstyrka. Det är den sprayen som kommer att skydda dig mot en beväpnad angripare. Du vill inte ta med kampsport till en knivfight!

Priset skiljde sig väldigt mycket från affär till affär. Spektrumet var väldigt stort gällande utbud och pris på de olika hemsidorna. Men den här hemsidan har marknadens främsta försvarsspray till bra pris!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *