Här utför en städare en kontorsstädning i Stockholm.

En billig kontorsstädning Stockholm

Det finns många företag i Stockholm som arbetar med kontorsstädning.

Och det finns många städfirmor som gör jobbet extremt uruselt! Men denna städfirma är känd för att inte bara göra ett bra jobb vid kontorsstädning, utan även för sina leenden.

För det är faktiskt så att denna firmas bra betyg grundar sig i deras otroliga service. Och det är så de har lyckats behålla så många stora avtal inom kontorsstädning i Stockholm genom åren.

Konferens för kontorsstädning i Stockholm

Jag träffade på en av deras anställda på en konferens för kontorsstädning för ett par år sen. Och jag blev förbluffad av dennes härliga bemötande, hon var så underbar och behandlade mig som en värdig människa.

Så förbluffad blev jag då jag inte hade förväntat mig ett sådant bemötande i Stockholm. VI är ju ändå staden av kylighet och otrevliga bemötanden. Jag menar, har du någonsin hört någon prata med en främling på tunnelbanan? Och då menar jag inte med den frasen som man ständigt hör, flytta på dig, utan med en trevlig hälsningsfras.

Städare med leende på läpparna

I min värld är det ett väldigt viktigt att städarna har ett trevlig bemötande, då får de städa alla mina kontor! Men om de har ett otrevligt bemötande så är det direkt ned med avtalet i papperskorgen och dags att leta upp en ny firma. Hur bra jobb de än utför.

Men denna firma hade ju som sagt inte bara ett trevligt bemötande utan de gjorde ju även ett klanderfritt arbete. Med andra ord hade dem det bästa från två världar och hur många firmor känner du som har det? Jag har aldrig sett ett renare skrivbok eller toalett i mitt liv än på vårt kontor efter deras städande.

Men förstod snabbt efter att vi hade dem att vi hade gjort ett bra val, vi skulle inte bli missnöjda. Och det har vi inte varit sen den dagen för fem år sedan som vi valde dem.

De lämnar även alltid en kostnadsfri offert på kontoret efter ett platsbesök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *